"Me må ud å jaga bojje."

Tre generasjoner

Den eldste generasjonen på garden er Bjørg og Nils Njå. Begge er nå pensjonister, men er fortsatt aktive.  Bjørg driver med flott husflidsarbeid, bl.a. veving og gamle teknikker som tvebandstrikk og sprang. Ho har mellom anne laga siv-sko til kongen og dronninga i forbindelse med deira besøk i Time kommune.  Det er Bjørg som har vevd alle vegg-teppa som heng i restauranten på Njågarden.
 

Nils er nok mest kjent for arbeidet som styreformann og pådriver for Jær-museet de første 8 årene.  Han har og vore aktiv i tilknytning til kulturminnearbeid i Time kommune, så som Fotland mølle. Nils driver i dag med dreieng og annet trearbeid.  Det er han som har lagt alle spisebordene i restauranten på Njågarden.
 

David er eier og driver av Njågarden i dag.  Han er bonde og daglig leder for serveringen.  David er gift med Anastasiya, og sammen har de datteren Anne Helene.  Davids 2 barn fra hans første ekteskap, Ingrid og Gabriel, bor også på gården annenhver uke. 


Anastasiya er fra Ukraina og kom til Norge som au-pair.  Etter hvert kom hun i arbeid på Njågarden, og det er nå hun som lager mesteparten av maten som vi serverer.  Anastasiya har i tillegg jobb med matlaging og kundebehandling på spisestedet Kjøkkenet på Bryne.
 

Copyright © 2011 - Design: Lokomotiv Media

Njågarden - David Njå - Tlf 915 54 745 - post@njaagarden.no