Njågarden spesial


 


1


Forrett
Spekeskinke m/ flatbrød, rømme og melon

Hovedrett
Indrefilet okse med broccoli, grilltomat, valgfrie poteter og heimelaga rognebærgele eller tyttebær

Dessert
Hermetiske plommer fra garden m/ krem og pleskner eller
Tyttebærkrem m/ pleskner

Kr 527,-

 

2


Forrett
Rekecocktail eller marinert scampi på spyd

Hovedrett
Surstek av okse
med waldorfsalat, heimelaga rognebærgele eller tyttebær, grønnsaker og poteter

Dessert
Karamellpudding

Kr 455,-

 

3


Forrett
Røkt laks m/ eggerøre

Hovedrett
Lammestek
med løk, sjampinjong, grønsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinsaus

Dessert
Sviskegrøt m/ fløte eller vaniljesaus

Kr 512,-
 

4


Forrett
Ost og frukt med krydderkjeks

Hovedrett
Helstekt ytrefilet
med grønsaker, krydderpoteter og fløtesaus

Dessert
Moltekrem

Kr 412,-

 

5


Forrett
Hvitløksbrød med marinert scampi og salat

Hovedrett
Helstekt entrecote
med grønsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinsaus

Dessert
Is med varme bjørnebær

Kr 475,-

 

Copyright © 2011 - Design: Lokomotiv Media

Njågarden - David Njå - Tlf 915 54 745 - post@njaagarden.no