Søndagsmeny

Menyen endres fra søndag til søndag, men vi serverer altid sursteik eller lammesteik.Som regel har vi komler, kjøttkaker og en fiskerett, tilsammen 4 hovedretter. Se annonse i Stavanger aftenblad eller Jærbladet for denne søndagens meny. eller ring oss på tlf 51 40 10 09.  Ønsker du glutenfri mat eller har andre ønsker er det fint om du ringer oss på forhånd.

Her er en liste over søndagsmenyene våre:

 

  • Heimelaga kjøttkaker med erterstuing, gulerøtter, tyttebær og poteter,
  • Lammesteik av ekte Njåfjell-lan, med grønnsaker, tyttebær og fløtegratinerte poteter.
  • Komle med salt kjøtt, kålrabistuing, pølse, potet og baconfett
  • Førsteklasses oksesteik/sursteik av egne toppokser, med grønnsaker, tyttebær, waldorfsalat og fløtegratinerte poteter.
  • Innbakt laks med grønnsaker, rømme, saus og poteter.
  • Njågardens oksegryte, med salat, dressing og kokte poteter
  • Nydelig ørret med augurksalat, rømme og poteter
  • Pinnekjøtt fra egne lam, med kålrabistuing, blomkål, kokte poteter og pinnefett.
Etter maten kan det jo være godt med litt dessert til kaffien.  Vi har kaffi-buffet i andre etg, og serverer helst desserten i salonggruppene her.

Aktuelle desserter er:


  • Lun, heimelaga eplekake med is og frukt
  • Vaniljeis med sjokolade
  • Sjokolademousse med vaniljesaus
  • Ekte, heimelaga karamellpudding
  • Sviskegrøt med fløte og sukker
  • Vaniljeis med lune bjørnebær
  • Riskrem med rød saus til jul
  • Creme Brulee
  • Ostekake med bær
Vi har 3 eller 4 desserter å velge mellom på en vanlig søndag.


Åpent alle søndager 12.00 til 17.00.  For bordbestilling: Tlf 51 48 10 09.  Velkommen!
 


Vi har åpent alle søndager mellom 12.00 og 1700.


Copyright © 2011 - Design: Lokomotiv Media

Njågarden - David Njå - Tlf 915 54 745 - post@njaagarden.no